2012-2013 - Répcelak , LISS Patrongyártó, Töltő- és Forgalmazó KFT üzemi épületei

2012-2013 - Répcelak , LISS Patrongyártó, Töltő- és Forgalmazó KFT üzemi épületei2012-2013 -  Répcelak , LISS Patrongyártó, Töltő- és Forgalmazó KFT üzemi épületei 2012-2013 -  Répcelak , LISS Patrongyártó, Töltő- és Forgalmazó KFT üzemi épületei

2012-2013 -  Répcelak , LISS Patrongyártó, Töltő- és Forgalmazó KFT üzemi épületei:
            A LISS Kft tervezett fejlesztései finanszírozására pályázatot nyújtott be , melynek során egy új építésű csarnoképület kialakítását és egy meglévő üzemi csarnok jelentős mértékű felújítását tervezték.
            A tervezett új építésű technológiai épület  acél vázszerkezetű, hőszigetelt szendvicspanel burkolatú  csarnok épület. Az épület egy részén közbenső födémszinttel osztott , kétszintes falazott épületrész tervezett. Az üzemcsarnok gyártási folyamata funkcionálisan szervesen kapcsolódik a vállalat meglévő telephelyének technológiájához, annak működési folyamatába beillesztve.
            Az épület funkcióját tekintve két fő részből álló üzemcsarnok és kiszolgáló helyiségei lesznek. A nagyobb alapterületű épületrészben forgácsoló üzemcsarnok, a hasonló méretű kisebb részben CO2 töltő-hegesztő üzemcsarnok funkció tervezett.

            Az üzemi épületté átalakításra kerülő raktár épület acél vázszerkezetű, falazott külső térelhatárolású  csarnok épület. Az átalakítás során az épület egy részén közbenső födémszinttel osztott, kétszintes falazott épületrész tervezett.

Az épület funkcióját tekintve üzemcsarnok és kiszolgáló helyiségei lesznek. Az üzemcsarnokban a patrontöltés, feliratozás és csomagolás befejező munkafolyamatait végzik.
            Ezek a tevékenység megegyeznek a LISS KFT jelenleg a telephely más részén működő üzemcsarnokának tevékenységével. Az épület átalakítását követően ezek a munkafolyamatok kerülnek áttelepítésre.
Vissza az előző oldalra!

MÉRMŰ-TERV 2010 Kft. - Magyar